14 september. Lungmedicinska föreläsningar: Sömnapné – nyheter och nationellt vårdprogram.

Välkomna tillbaka till höstens Lungmedicinska föreläsningar. Med start den 14 september 2021 och löpande 2:a tisdagen i månaden, bjuder vi på Mediahuset in till en Lungmedicinsk föreläsning online där Svensk Lungmedicinsk Förening (SLMF) står för det vetenskapliga programmet. Du behöver endast anmäla dig 1 gång och du kan använda samma länk till alla föreläsningar.

Ämnena på dessa möten kommer att variera från gång till gång och du kan registrerar dig för mötet via nedan knapp. Först ut är tema Sömnapné – nyheter och nationellt vårdprogram och vi tar tacksamt emot tips och förslag på andra intressanta ämnen och föreläsare framöver! Maila gärna dessa förslag till oss på lungmedicinska@slmf.se

Programgrupp: Magnus Ekström (Lund), Mirjam Ljunggren (Uppsala) & Magnus Kentson (Jönköping)

Anmäl dej här

Kategorier