Registerdag för Swedevox och SESAR

okt22020
Hjärtligt välkomna till årets registerdag som genomförs online via Zoom med start fredagen 2/10 kl 13.00.
Programmet innehåller nyheter om behandlingarna, registren och aspekter kring COVID-19.
Mötet är gratis och det är först till kvarn som gäller.
Anmälan görs på Swedevox hemsida: https://www.ucr.uu.se/swedevox/anmaelan-registerdag
Länk till Zoom-mötet och praktisk information skickas ut en vecka innan registerdagen. Det finns möjlighet att ställa frågor inför mötet (i anmälan) samt att skriva in frågor under mötet. För de som inte hunnit anmäla sig så kan också ansluta till mötet via anmälningssidan i samband med att det startar. Föreläsningarna läggs också upp på hemsidan i efterhand.
Tid Titel Ansvarig
13.00 Välkomna och introduktion [5 min] Magnus Ekström
13.05 CPAP: Utvalda registerdata och sammanslagning med SESAR [25 min inkl. frågor] Jenny Theorell-Haglöw

Ludger Grote

13.30 Ventilator: registerdata och behandling vid covid-19 [20 min inkl. frågor] Andreas Palm
13.50 Syrgas: registerdata och behandling vid covid-19 [25 min inkl. frågor] Magnus Ekström
14.15 Nyheter, forskning och utveckling [15 min] Andreas Palm, Jan Hedner
14.30 Registerfrågor [30 min inkl. frågor] Josefin Wahlberg

Birgitta Kärrsten-Rundström

Ludger Grote

15.00 Erfarenheter covid-19 i Solna [25 min inkl. diskussion] Michael Runold
15.25 Sammanfattning och avslutning Magnus Ekström, Jan Hedner